Mark van Dijk pakt Brons op European Cup in Praag

Geschreven door Tom van Sundert op .

Tijdens de European Cup in Praag heeft onze clubgenoot Mark van Dijk een prima toernooi bekroond met een mooie bronzen medaille.  Mark had een vrijloot in de 1ste ronde, daarna werden achtereenvolgens een Sloveen en een Kroaat op overtuigende wijze verslagen. De uiteindelijke Georgische winnaar van het toernooi versloeg Mark helaas in de kwartfinale. In de herkansing was Mark een Tsjech de baas en in het finale block om brons won Mark wederom zeer overtuigend van een Kazak.
Mark judoode zijn wedstrijden tijdens het middagprogramma van onze eigen Clubkampioenschappen. Tussen de eigen wedstrijden door werden de verrichtingen van onze clubgenoot nauwlettend via de livestream gevolgd. Op diverse plekken in de zaal zaten mensen gekluisterd aan de livestream te kijken naar Mark.
Voor Judoclub Helden een geweldige dag met na lange tijd weer eigen wedstrijden en als slagroom op de taart het geweldige resultaat van Mark.