Welkom Gast

Aan al het goede komt een einde

Geschreven door Tom van Sundert op .

Het was ergens eind februari begin maart toen we als judoclub aan het brainstormen waren over een buitenaccomodatie waarin conform de bestaande covid maatregelen getraind kon worden. In de periode daarvoor werd door het trainingskader wekelijks een gevarieerd buiten train programma georganiseerd. Tijdens het brainstormen werden opties bekeken en 1 van de opties was om Neptunus Structures in Kessel te benaderen om met ons naar een oplossing te zoeken. Neptunus was vanaf het begin erg enthousiast en kwam met een fantastische oplossing voor onze judoka's en onze vereniging!

Neptunus

Op 20 maart 2021 was de eerste training in onze "buiten dojo" een feit, samen met Neptunus, de wethouders, omroep P&M en onze leden werd de nieuwe trainingsfaciliteit in gebruik genomen. In de periode die volgde werd er in een opbouw van 1x per week naar 3x per week getraind in deze mooie dojo. Steeds conform de geldende covid maatregelen werd er uitgebouwd naar het volledige trainingsprogramma. 
Het was fantastisch om onze jeugd weer aan het sporten te zien. Het hoogtepunt in "buiten dojo"blijft eigenlijk toch het Judotrainer A examen van Rick Manders en Tom van Dijk. Mede dankzij Neptunus konden zij hun examen met goed gevolg afronden.

Met de verdere versoepelingen en de mogelijkheid om weer binnen in Gymzaal "de Riet" te kunnen trainen is er een einde gekomen aan het bijzondere tijdperk tijdens de pandemie. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de steun van Neptunus Structures uit Kessel. Door hun geweldige steun konden onze judoka's toch hun geliefde sport beoefenen en konden wij als club deze moeilijke periode doorkomen.

Namens alle leden en het bestuur willen we Neptunus Structures super bedanken voor hun steun het afgelopen jaar. Daarnaast willen we de Gemeente Peel en Maas en Thyas super bedanken voor het beschikbaar stellen van de locatie achter onze dojo! Ook een woord van dank naar alle vrijwilligers die hebben meegeholpen de dojo op te bouwen en af te breken!!