Welkom Gast

Mededelingen

Afbreken tent dinsdag 28 september

Geschreven door Tom van Sundert op .

Beste leden en ouders van leden,

Afgelopen maanden, tijdens de beperkingen door de covid pandemie, hebben we als judoclub in een mooie Neptunus tent onze sport kunnen blijven beoefenen. Waar andere judoverenigingen niet konden trainen konden wij door de mooie samenwerking met Neptunus toch blijven judoën. Veel mooie dingen hebben we gezien in deze buiten dojo met als hoogtepunt natuurlijk de examens van onze nieuwe judoleraren A , Rick en Tom.

Aan het tenttijdperk is echter een einde gekomen. We hopen dat we geen tent meer nodig hebben en dat we onze trainingen en activiteiten in de zaal kunnen blijven continueren. 
Op dinsdag 28 september vanaf 16.00 uur willen we de tent gaan afbreken. Dit kunnen we niet alleen en we hopen dat we op jullie steun kunnen rekenen. We hebben immers samen ook gebruik gemaakt van de tent dus kunnen we hem ook samen opruimen. Is 16.00 uur niet haalbaar maar bv. een half uurtje of uurtje later wel is dat geen probleem.

We vragen jullie om aan te geven (VOOR VRIJDAG 24 sep) of je komt helpen en vanaf welk tijdstip zodat we weten met hoeveel mensen we aanwezig zijn. Vanuit Neptunus zullen we weer ondersteund worden bij het afbreken. 
Ook nu geldt weer vele handen maken licht werk, en samen staan we sterk!

We hopen op jullie medewerking.

Wedstrijdbanden

Geschreven door Tom van Sundert op .

Nu we weer eindelijk aan de wedstrijden mogen beginnen is het handig om je eigen setje wedstrijdbanden te hebben. Bij sommige toernooien worden deze uitgeleend door de organisatie maar er zijn ook toernooien waar je zelf voor deze wedstrijdbanden moet zorgen. Een set bestaat uit een witte en een rode band. 

Wedstrijdbanden

Deze setjes zijn nu in verschillende maten verkrijgbaar in onze dojo.

Geen wedstrijdtrainingen vrijdag 16 juli

Geschreven door Tom van Sundert op .

Op vrijdag 16 juli zijn er geen extra wedstrijdtrainingen. De extra wedstrijdtrainingen zullen na de vakantie (na 4 september') weer worden hervat. Meer info volgt.