Welkom Gast

Clubkampioenschappen 2013

Geschreven door Frans Manders op .

Op zondag 23 juni vonden de clubkampioenschappen van judoclub Helden plaats in de sporthallen Piushof in Panningen. De belangstelling van ouders, grootouders en andere belangstellenden was groot.
Er werd op het scherpst van de snede gestreden op drie matten in maar liefst 22 poules.
De dag begon met de wedstrijden met de senioren en de judoka’s tot 18 jaar. Daarna was het de beurt aan de jongste judoka’s tot 12 jaar.
Tijdens de pauze werden de judoka’s die ’s ochtends in de prijzen waren gevallen gehuldigd. De judoka’s die net buiten de prijzen vielen kregen allemaal een medaille. Ron en Mark van der Linden werden gehuldigd in verband met het behalen van het trainersdiploma.
Rick Manders werd gehuldigd in verband met het behalen van zilver op het NK voor judoka’s tot 18 jaar in de klasse tot 50 kg.
Annette Smeenk nam afscheid als secretaris en werd door voorzitter Erik Nijsen bedankt voor het vele werk wat ze voor Judoclub Helden heeft gedaan. Ook Jack Kok werd in het zonnetje gezet voor zijn werk als webmaster.
De titel “Judoka van het Jaar” was dit jaar voor Kevin Janssen.
De aanmoedigingsprijs was voor Cas Janssen.
Dankzij geweldige sponsorbijdragen van BZ-zonwering,  Cocagne Panningen, Dok6,  Beerens Keukens Roggel, Welles bloemen, Ruud Teeuwen, Van Gorp Greenfood, Daan van Dijk aannemersbedrijf was het ook dit jaar weer mogelijk om een weergaloze tombola te houden ten bate van onze jeugdactiviteiten.
Na de pauze konden de toeschouwers genieten van het judo van de judoka’s tot 15 jaar.
 Ook hier werd fanatiek gestreden om de prijzen die op het eind van de dag werden verdeeld.
De wedstrijden werden in goede banen geleid door de scheidsrechters Theo Gielen, Bernhard Sammer, Simon Schatorie, Jac Coopmans en Hans Konings..
Voor de pijntjes was men bij Ellen van den Beuken, Esther Aendekerk, Robin Hendriks en Janick van Hal op het goede adres. Dankzij de installatie van Marcel Peeters konden we ons ook goed verstaanbaar maken.
Alle vrijwilligers willen we bedanken voor het doen slagen van deze prachtige dag.
Voor de uitslagen zie wedstrijden/uitslagen op deze website.