Welkom Gast

Toernooien Geldrop en EJC Grevenbicht

Geschreven door Frans Manders op .

Op zondag 29 maart was JC Helden met 32 judoka’s actief in Geldrop en werd er met 21 jonge judoka’s deelgenomen aan het beginnerstoernooi van EJC Grevenbicht.
In Geldrop behaalde Marlouk Colbers (-25kg) bij de meisjes tot 10 jaar een eerste plaats. Eerste plaatsen waren er ook voor Rick Manders (-66kg), in de leeftijdsklasse tot 21 jaar, en Guus Manders (-55kg) in de leeftijdsklasse tot 18 jaar.
Bij de -18 werd Kevin Manders (-66kg) knap tweede net als Quinn Janssen (-55kg). Tom van Dijk (-60kg) werd derde. Bij de meisjes tot 12 jaar werden Noa Janssen (-28kg), Joyce Peters (-36kg) en Sara Theeuwen (-40kg) derde. Bij de Jongens in deze leeftijdsklasse werd Brent Schuijers(-34kg) derde. Bij de jongens tot 15 jaar deed Mark van Dijk dit keer mee in de voor dit toernooi in het leven geroepen klasse van 60 kg en zwaarder en werd derde. Mike Peters en Umberto Coopmans werden in de klasse tot 55 kg derde. Janine Janssen (-40kg) behaalde een dik verdiende tweede plek bij de meisjes tot 15 jaar.
Op het toernooi van EJC Grevenbicht waren er sterke eerste plaatsen voor Chris van de Pasch, Meike Timmermans, Daan Fila, Kasper Ottenheijm, Rens Legué en Guus Smits. Ze wonnen overtuigend alle wedstrijden in de eigen poule. Voor Chris en Daan was het zelfs het eerste echte toernooi! Voor Zack Wilms, Mika Tillemans, Milou Verlaek en Lino Janssen was het ook een van de eerste keren op een echt toernooi. Zij werden knap tweede. Ook de iets meer ervaren Viggo Wilms en Dirk Peeters werden verdiend tweede. Brons was er voor de broertjes Justin en Daniël Thijssen, maar ook voor Charlotte en Valentijn Krekels. Verder werden ook Lars Leijten, Siem Lacroix, Freek van den Beuken, Thom Schmidt en Bram Timmermans derde na prima judo. Het is mooi om te zien hoe goed en leuk deze nieuwe lichting het doet, ga zo door!