Welkom Gast

Quinn, Guus en Jasper geslaagd voor de eerste Dan

Geschreven door Frans Manders op .

Na een maandenlange voorbereiding onder de kritische leiding van de trainers konden Quinn Janssen, Guus Manders en Jasper Oostinga op zaterdag 20 juni hun examen voor de eerste Dan judo afleggen in Roermond.
Quinn en Guus hadden tijdens verschillende toernooien de benodigde 100 wedstrijdpunten verzameld. Hierdoor hoefden zij geen volledig Kata te laten zien.
Tijdens de laatste weken is er nog hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten. Quinn en Guus fungeerden ook voor elkaar als uke.
Quinn moest het eerst aantreden. Hij was van tevoren behoorlijk zenuwachtig, maar dit was tijdens zijn prima demonstratie van alle technieken niet te zien. Guus liet ook zien alle technieken goed onder de knie te hebben. Alles verliep heel soepel. Quinn en Guus zijn daarmee geslaagd voor hun eerste Dan.
Jasper Oostinga legde zijn examen af met zijn vader Janko als uke. Jasper had de weg van een volledig Kata gekozen. De technieken die hij demonstreerde zaken er goed afgewerkt uit. Ook hij slaagde na een foutloze demonstratie van technieken.
Quinn, Guus en Jasper gefeliciteerd met jullie eerste Dan. Trainers bedankt voor jullie grote aandeel aan dit succes.