Welkom Gast

BOG Judotoernooi Geleen 2017

Geschreven door Frans Manders op .

Op 19 november deed JC Helden mee aan het judotoernooi in Geleen. Goud was er voor Marlouk Colbers, Kevin Janssen, Diego Coopmans, Noa Janssen, Eefje Moors, Isis van Dril, Daisy van Os en Artoer Mkrtchyan. Zilver was er voor Vian van Dril, Joris Moors, Jarno Hoenson, Lindsay van Os, Joyce Peters, Luuk van den Berg, Ralf Relou, Janine Janssen en Toon van Ravenstein. Brons werd gewonnen door Meike Timmermans, Dali Lucker, Sten Luijten, Finn Tillemans, Umberto Coopmans, Rens Legué en Siem Lacroix. Lucas Colbers, Bram Timmermans, Milou Verlaek, Owen van Dijk, Ryan Dielissen, Thom Schmidt en Niels van den Berg haalden het podium helaas niet.
Opvallend was de zeer overtuigende eerste plaats van Diego Coopmans, die weer helemaal terug is na zijn slepende blessure. Mooi om te zien! Verder maakte Toon van Ravenstein een technische prachtige uchi-mata, knokten Lindsay van Os  en Meike Timmermans zich in een zeer zware poule erg knap naar het podium met hele mooie punten en wist ook Siem Lacroix zich terecht naar het podium te knokken! Ook de judoka's die het podium niet hebben gehaald, lieten zien wel de potentie te hebben, volgende keer beter!
Ook won JC Helden het mix-team toernooi met twee knallende overwinningen met 6-1 op Top Judo Venlo en JC Hercules. Al met al weer een mooie dag voor de club!