11e Louis Hasselmann Judotoernooi Baexem

Geschreven door Frans Manders op .

Afgelopen weekend had Judoclub Helden weer een vol programma qua toernooien. Op zaterdagochtend namen Quinn Janssen en Guus Manders deel aan het NK tot 21 jaar. Beide heren kwamen helaas nog de nodige kilo's qua kracht te kort. Ze wisten ondanks goed judo helaas geen partij winnend af te sluiten. 's Avonds was het de beurt aan de teams van onze club. De teams judode goed en wisten veel wedstrijden te winnen. Op zondag was de club met meer dan 30 judoka's goed vertegenwoordigd in Baexem. De zusjes Van Os, Linsday en Daisy, wonnen allebei overtuigend het goud. De familie Colbers, Marlouk en Lucas, lieten ook allebei erg goed judo zien en wonnen eveneens beiden goud. Diego Coopmans sloot de dag in een bloedstollende finale perfect af met erg mooi judo. Met de steun in de rug van de complete JC Helden tribune, wist hij dus ook het goud binnen te slepen. Onze kleine held tot 21 kilogram Dennis Nowakowski wist 2x binnen 20 seconden te winnen en eiste daarmee ook het goud op. Goud was er nog meer voor Luuk van den Berg, Sten Luijten, Sen Boonen, Aron Theunissen, Jarno Hoenson, Vian van Dril, Milou Verlaek, Bo van den Brand en Noa Janssen. Zilver was er voor Finn Mc Cann, Mika, Tillemans, Bart Verstappen, Rens Legué, Lenn Dirckx, Joris Verstappen, Joris Franssen, Minke Boonen en Isis van Dril. Brons was er voor Kep Verkoeijen, Daan Fila, Niels van den Berg en Justin Thijssen. Door deze grote hoeveelheid aan prijzen, wist ons clubje de clubprijs wederom op te eisen in Baexem. Judoclub Helden was voor het tweede jaar op rij de beste club in Baexem!