Welkom Gast

Meisjesteams JC Helden overtuigend Limburgs kampioen!

Geschreven door Frans Manders op .

Afgelopen zondag 27 mei pakten de meidenteams van JC Helden tot 12 jaar en tot 15 jaar overtuigend de Limburgse titels!
Het meisjesteam -12 jaar bestond uit Daisy van Os, Nova Peeters, Marlouk Colbers, Milou Verlaek, Bo van den Brand, Minke Boonen en Lindsay van Os. De eerste wedstrijd tegen Hercules werd overtuigend met mooie ippons met 4-1 gewonnen. De wedstrijd tegen Judoteam Maastricht werd nog overtuigender gewonnen, met 5-0 was er vandaag geen twijfel over wie de beste was.
Het meisjesteam -15 jaar bestond uit Noa Janssen, Eefje Moors, Dali Lucker, Joyce Peters, Sara Theeuwen en Barbara Konings. Helden mocht het in deze categorie met Hercules uitvechten wie kampioen werd. In de best-of-3 wonnen de meiden van Helden de eerste pot met 3-2. Barbara haalde in een spannende pot het winnende punt binnen in de laatste partij. De tweede wedstrijd besliste Helden al in de vierde partij na een prachtige overwinning van Joyce Peters. Uiteindelijk werd deze ruim met 4-1 gewonnen.
Door deze twee titels hebben de meiden zich gekwalificeerd voor het NK teams op 16 juni in Nijmegen. Komende weken hard trainen om ons ook daar weer van onze beste kant te laten zien en mee te doen om de medailles!