Welkom Gast

Clubkampioenschappen Judoclub Helden 2018

Geschreven door Frans Manders op .

Op zondag 1 juli vonden de clubkampioenschappen van Judoclub Helden plaats in de sporthallen Piushof in Panningen. De belangstelling van ouders, grootouders en andere belangstellenden was groot.
Er werd op het scherpst van de snede gestreden op drie matten in maar liefst 26 poules.
De dag begon met de wedstrijden van de judoka’s tot 12 jaar.
Tijdens de pauze werden Barbara Konings en de meisjes-teams -12 jaar en -15 jaar in het zonnetje gezet voor het behalen van podiumplaatsen tijdens het Nederlandse kampioenschappen.
Janine Janssen, Luna Lucker, Jarno Hoenson, Joris Moors, Umberto Coopmans, Bram Titulaer en Guido Roumen werden gehuldigd in verband met het behalen van de eerste Dan.
Janine Janssen, Cas Janssen en Luna Lucker ontving het diploma Dojo-assistent.
Daisy van Os (tot 12 jaar) en Noa Janssen (vanaf 12 jaar) mochten dit jaar de prijs voor de judoka van het jaar in ontvangst nemen.
De aanmoedigingsprijs was voor Joris Verstappen.
Tenslotte vond de prijsuitreiking plaats van de judoka’s die ’s ochtends op de mat hebben gestaan.
Dankzij geweldige sponsorbijdragen was het ook dit jaar weer mogelijk om een weergaloze tombola te houden ten bate van onze jeugdactiviteiten.
Na de pauze konden de toeschouwers genieten van het judo van de judoka’s -15, -18, -21 jaar en de senioren. Ook hier werd fanatiek gestreden om de prijzen die op het eind van de dag werden verdeeld.
De wedstrijden werden in goede banen geleid door de scheidsrechters Denis Dirckx, Theo Gielen, Jac Coopmans en Hans Konings.
Alle vrijwilligers willen we bedanken voor het doen slagen van deze prachtige dag.