Welkom Gast

12e Nieuwjaarstoernooi Amby

Geschreven door Frans Manders op .

Op zondag 5 januari was Judoclub Helden weer goed vertegenwoordigd op het nieuwjaarstoernooi in Amby, Maastricht. Als eerste waren de judoka's tot 15 jaar aan de beurt. Voor Ryan Dielissen was dit het eerste toernooi in deze leeftijdscategorie. Ondanks dat wist hij overtuigend zijn eerste drie partijen te winnen. In de kruisfinales won hij nog een keer waardoor hij knap derde werd. Ook voor Line Bos en Zack Wilms was dit het eerste toernooi in de -15. Line werd tweede en Zack derde. Verder werd Rens Legué tweede en Demi Zegers en Viggo Wilms werden derde.
Daarna was het de beurt aan de meisjes tot 12 jaar. Hierbij was de eerste plaats voor Sanne van Sundert en Romy Zegers die beiden drie keer wisten te winnen. Meggy Hermans, Pleun Janssen en Fleur van Sundert werden tweede.
Bij de jongens tot 12 jaar waren de gebroeders Reff en Djow Joris weer op dreef. Beiden wisten ze vijf keer te winnen waardoor zij de eerste prijs wonnen. Ook Frits Hermans, Kep Verkoeijen en Justin Thijssen werden eerste. Luuk van den Berg, Sten Luijten en Ralf Relou werden tweede en de derde plaats was voor Jules en Yannick Verheijen en Thyke Verstegen. De andere judoka's hebben goed hun best gedaan, maar wisten het podium helaas niet te bereiken.