Ingediend door Tom van Sundert op
/sites/default/files/styles/ba/public/2024-03/DSC_2838.jpg?h=312ab6ff&itok=ZHM1VGbR

Op zaterdag 16 maart deed JC Helden met een klein groepje mee aan het Shizentai toernooi in Wehl. Baer Verheijen zat in een poule van 14 waar iedereen aan elkaar gewaagd was. Hij won met goed judo twee partijen. Alleen tegen de nummer 2 en 3 verloor hij. In de partij om brons stond hij nog wel voor. Net geen podium, maar Baer maakt een goede ontwikkeling door! 
Bo van den Brand begon met een nipt verlies, maar herstelde zich heel goed en won vervolgens 3 partijen op rij met mooie punten. Omdat er 3 meiden waren met hetzelfde punten aantal, mochten ze nog een keer tegen elkaar. Hierin won Bo 1x en ze verloor 1x, waardoor ze zilver pakte, een mooi resultaat!
Guus Manders begon goed en kwam wazari voor in zijn 1e partij. Hierna liep hij heel ongelukkig een enkelblessure op waardoor hij de partij helaas nog verloor. Zijn tweede pot wist hij nog knap met ippon te winnen, maar de derde partij kon hij jammer genoeg niet meer judoën door zijn blessure. Hopelijk een snel herstel en op naar het volgende toernooi!

Wedstrijdverslagen